Kirjoittajasta

Johanna Lankila ELL, ISFM AdvCertFB

Hei kaikille,

Olen Johanna Lankila, hämeenlinnalainen eläinlääkäri, neljän lapsen äiti, kolmen koiran omistaja ja kolmen kissan palvelija.

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2005 ja olen siitä lähtien työskennellyt pieneläinvastaanotoilla lähinnä kissa- ja koirapotilaiden parissa.

Olen saanut elämäni aikana tutustua moneen hyvin eriluonteiseen kissaan. Nykyiset ja jo edesmenneet omat kissani: kotikissat Sulo, Hessu, Freya, Mooses, Indira, Nefernefer, Pirkko, Minerva ja Aslan sekä itämaiset lyhytkarvat Salama ja Martti ovat kaikki opettaneet valtavasti kissojen maailmasta. Huolilta ja ongelmatilanteiltakaan ei ole aina vältytty, mikä on innostanut etsimään lisää tietoa kissojen mielestä ja käyttäytymisestä.

Yläaste- ja lukioikäisenä työskentelin vapaaehtoisena hämeenlinnalaisella löytökissatalolla Kissakoti Kattilassa. Löytökissojen parissa toimiminen opetti paljon erilaisten kissojen kohtaamisesta.

Vuonna 2018 suoritin ISFM:n Advanced Certificate in Feline Behaviour -kurssin, joka on kaksivuotinen kissojen käyttäytymistä käsittelevä opintokokonaisuus. Kurssin aihepiirejä olivat mm. kissan evoluutio, aistit, tunnejärjestemät, oppiminen ja koulutus, pentujen käyttäytymisen kehittyminen, kissan ympäristötarpeet, kissaystävällinen käsittely sekä yleisimmät käyttäytymiseen liittyvät ongelmat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito.

Työskentelen Eläinlääkäriin.com -vastaanotolla Hämeenlinnan keskustassa. Tarjoan myös kissojen käytösneuvontaa sekä vastaanotolla että kotikäynteinä.

Olipa kissoihin liittyvä huolesi pieni tai suuri, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä ratkaisuehdotuksia ongelmiin.

Minut tavoitat

  • Eläinlääkäriin.com:in nettisivujen kautta (nettiajanvaraus tai yhteydenottopyyntö)
  • Facebookissa
  • Puhelimitse 040-1642161
  • Sähköpostilla elainlaakarijohanna@gmail.com