Kirjoittajasta

Johanna Lankila ELL, ISFM AdvCertFB

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2005 ja olen siitä lähtien työskennellyt pieneläinvastaanotoilla lähinnä kissa- ja koirapotilaiden parissa.

Olen saanut elämäni aikana tutustua moneen hyvin eriluonteiseen kissaan. Nykyiset ja jo edesmenneet omat kissani: kotikissat Sulo, Hessu, Freya, Mooses, Indira, Nefernefer ja  Pirkko sekä itämaiset lyhytkarvat Salama ja Martti ovat kaikki opettaneet valtavasti kissojen maailmasta.  Huolilta ja ongelmatilanteiltakaan ei ole aina vältytty, mikä on innostanut etsimään lisää tietoa kissojen mielestä ja käyttäytymisestä.

Vuonna 2018 suoritin ISFM:n Advanced Certificate in Feline Behaviour -kurssin, joka on kaksivuotinen kissojen käyttäytymistä käsittelevä opintokokonaisuus. Kurssin aihepiirejä olivat mm. kissan evoluutio, aistit, tunnejärjestemät, oppiminen ja koulutus, pentujen käyttäytymisen kehittyminen, kissan ympäristötarpeet, kissaystävällinen käsittely sekä yleisimmät käyttäytymiseen liittyvät ongelmat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito.

Tarjoan kissojen käytösneuvontaa Eläinlääkäriin.com -vastaanotolla Hämeenlinnassa sekä kotikäynteinä. Myös puhelin- ja sähköpostikonsultaatio on mahdollista tarpeen mukaan. Olipa kissoihin liittyvä huolesi pieni tai suuri, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä ratkaisuehdotuksia ongelmiin.

Minut tavoitat Eläinlääkäriin.com -vastaanoton nettisivujen kautta (nettiajanvaraus tai yhteydenottopyyntö), Facebookissa tai puhelimitse 040-1642161.